Regala somriures des de la distància - duestasses

Search

Regala somriures des de la distància

Imagina que estàs ara mateix a casa, toquen a la porta i quan obris, tens davant de tu un regal que no esperes. No et trauria un somriure? Doncs imagina’t ara la cara de ta mare, el teu amic o la teua germana que està a soles a casa i rep un regal de la teua part. Pensa en eixe somriure. Queda’t amb ell i fes-lo realitat. Des de duestasses t’ho volem posar molt fàcil.

Volem ajudar-te a que fages realitat eixe somni i que li alegres el dia a la teua personeta especial fent-li un regal que no s’espera, des de la distància. El prepararem amb tota la cura del món i afegirem una nota personal que ens pots indicar a les observacions de la comanda. L’enviarem amb l’agència Correos Express, que ens ha comunicat que els seus treballadors i treballadores estan prenent totes les mesures de seguretat i sanitàries per a que el paquet arribe en perfectes condicions. Ara més que mai hem d’estar amb els ànims ben alts, preparats per a donar-ho tot quan açò acabe i, per això, nosaltres volem contribuir a que vos col·loqueu eixe somriure tan bonic que teniu, a la cara!

Per fer realitat eixe somriure, t’oferim aquesta postal virtual per a que la descarregues  i li l’envies al destinatari del teu regal, per a que sàpiga que no t’has oblidat d’ell.

VEURE PRODUCTES

 postal-somriu-regal-de-cami-duestasses

VEURE PRODUCTES

duestasses © 2024

Tots els drets reservats

VOLS UN REGALET?

duestasses
Apunta’t al CLUB DUESTASSES i rep un 10% DE DESCOMPTE per a la teua pròxima comanda 🎉

VOLS UN REGALET?

close slider

    duestasses