No volies caldo? El podcast de duestasses - duestasses

Search

No volies caldo? El podcast de duestasses

“No volies caldo?” és el podcast en valencià de duestasses, on es tracten diversos temes d’actualitat i de cultura popular valenciana de la nostra Terreta, tot en clau d’humor i de la mà dels amics Miquel Peiró i Ferran Mira.

Escolta’l, participa i no et perdes res, unint-te al nostre canal de Telegram:
https://t.me/duestasses


També pots escoltar el podcast en Spotify al següent enllàç:

Coneix els presentadors de “No volies caldo?”

Miquel Peiró

Mitat de mar, mitat de muntanya. Nascut al Campello allà per l’any 1993. Ha estudiat Publicitat a la Universitat d’Alacant. Actualment treballa com a responsable de marketing d’una empresa d’informàtica o, com diu el seu Linkedin, Global group marketing manager, i està establert a Madrid després d’un periple de més d’any i mig per terres sueques. Amb un gust especial per viatjar i disfrutar de la mar, sempre que pot s’escapa a escabussar-se a la Mediterrània o allà on l’aigua salada fa presència.

miquel-peiro

Ferran Mira

Nascut i criat al Campello, Alacant. Encara té 27 anys, segons el seu DNI. És graduat en Traducció i Interpretació per la Universitat d’Alacant i per la Universitat Oberta de Catalunya.  Per sort, pot treballar d’allò que ha estudiat a una xicoteta agència al centre de Madrid, però té sa casa sempre al cor…
És fan del cine, però fan, fan. No fan com eixa gent que diu “m’agrada el cine”. No, no. Ferran somia amb el cinema. Li flipa el cinema. Dis-li una pel·li (encara que siga roïna) i et dirà el director, actor o actriu principal i l’any de l’obra.

ferran-mira

No volies caldo?

Van començar els seus passos en el món del podcasting fundant “Massa pa la carabassa”, emés per primera vegada en març de 2016, el qual va estar en antena durant 2 anys. Després d’un temps allunyats d’aquest món, des de duestasses, els hem liat per a que tornen a fer de les seues, aquesta vegada, amb el podcast “No volies caldo?”.

presentadors-no-volies-caldo

duestasses © 2024

Tots els drets reservats

VOLS UN REGALET?

duestasses
Apunta’t al CLUB DUESTASSES i rep un 10% DE DESCOMPTE per a la teua pròxima comanda 🎉

VOLS UN REGALET?

close slider

    duestasses