La història de duestasses - duestasses

Search

La història de duestasses

Som Edu i Gabriela, dos valencians molt de poble que volíem posar el nostre granet d’arena per a la sostenibilitat rural. Vivim en La Torre de les Maçanes, a la comarca de l’Alacantí. És un poble menut, tot just hi viuen 700 persones i cada vegada la població està més envellida. Els joves ixen fora a buscar oportunitats de treball i, quan les troben, ja no tornen. Tot i això, el nostre poble ofereix moltes coses als seus habitants. Carnisseries plenes de botifarres i llonganisses, forns de pa fet a llenya com tota la vida, bars i restaurants on anar a degustar cuina casolana i fins i tot una botiga on encara fien i et coneixen pel teu malnom familiar.

A nosaltres ens encanta eixir a passejar i veure sempre cares conegudes. Xarrar amb els iaios del poble i que et conten alguna anècdota de la seua joventut o gaudir de l’estiu, que és quan fa bon temps i la gent que encara té el poble al seu cor acudeix i els carrers es plenen de vida.

De tot açò va nàixer duestasses, un projecte que vam llançar a Verkami basat en una col·lecció de tasses de refranys i dites populars valencianes, perquè ens recordaren d’on venim i no ens feren oblidar les nostres arrels. El projecte es va crear amb la il·lusió i les ganes de fer coses noves des de la Terreta, i després de la gran acollida que vam tenir, ens vam plantejar seguir creant productes perquè tots els puguérem disfrutar.

A duestasses trobaràs productes valencians fets amb molt d’amor que esperem que t’agraden tant com a nosaltres.

Sempre estem oberts a escoltar noves idees, així que si en tens cap, no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres i contar-nos-la.

duestasses © 2024

Tots els drets reservats

VOLS UN REGALET?

duestasses
Apunta’t al CLUB DUESTASSES i rep un 10% DE DESCOMPTE per a la teua pròxima comanda 🎉

VOLS UN REGALET?

close slider

    duestasses