Condicions de compra - duestasses

Search

Condicions de compra

Les presents condicions regulen i hi són aplicables a totes les compres realitzades a duestasses.

La realització de qualsevol comanda suposa que el client ha llegit i acceptat les presents condicions de compra.

DESPESES D’ENVIAMENT

Les comandes de duestasses s’envien mitjançant l’empresa de transport CTT EXPRESS.

Les despeses d’enviament a la península tenen un cost fixe de 3’50 €. Aquest preu inclou l’IVA però cap altre tipus d’impost distint a l’IVA, aranzel o recàrrec. Per a comandes superiors a 35 €, l’enviament a la península és gratuït. El temps de lliurament d’una comanda a la península des que aquesta ha estat confirmada, és de 3 a 4 dies laborables.

Els enviaments a les Illes Balears tenen un cost fixe de 5,40 € i serà gratuït per a comandes superiors a 80 €. Aquest preu inclou l’IVA però cap altre tipus d’impost distint a l’IVA, aranzel o recàrrec. El temps estimat de lliurament d’una comanda a la península des que aquesta ha estat confirmada és de 3 a 4 dies laborables.

Els enviaments a Catalunya Nord (França) tenen un cost fixe de 15,95 € i serà gratuït per a comandes superiors a 120 €. Aquest preu inclou l’IVA però cap altre tipus d’impost distint a l’IVA, aranzel o recàrrec. El temps estimat de lliurament d’una comanda a la península des que aquesta ha estat confirmada, és de 5 dies laborables.

Els enviaments a les Illes Canàries tenen un cost fixe de 24,00 € i serà gratuït per a comandes superiors a 140 €. Aquest preu està exempt d’IVA i no inclou cap tipus d’impost, aranzel o recàrrec. El temps estimat de lliurament d’una comanda a la península des que aquesta ha estat confirmada, és de 3 a 4 dies laborables.

Els enviaments a Ceuta i Melilla tenen un cost fixe de 29,95 € i serà gratuït per a comandes superiors a 200 €. Aquest preu està exempt d’IVA i no inclou cap tipus d’impost, aranzel o recàrrec. El temps estimat de lliurament d’una comanda a la península des que aquesta ha estat confirmada, és de 3 a 4 dies laborables.

OFERTES I PROMOCIONS

Les ofertes i promocions creades per duestasses seran vàlides sempre que es troben publicades i es dispose d’stock. La disponibilitat d’stock sempre està visible per a cada producte, excepte qualsevol error informàtic que puga ocórrer.

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

¿T’acaba d’arribar la comanda i només l’has oberta te n’has portat una decepció? Cap problema. Comunica’ns-ho abans de 30 dies naturals i ho solucionarem.

Has comprat una samarreta o dessuadora, no et ve bé i vols canviar-la? Clica ací: canvi de samarretes i dessuadores

Si la devolució es déu a que has canviat de paréixer durant el temps d’espera, hauràs de fer-nos arribar el producte assumint-ne les despeses d’enviament. Només el producte aplegue a les nostres instal·lacions, ens posarem en contacte amb tu per fer-te la devolució de l’import que pagares, en un termini màxim de 5 dies. Et reemborsarem l’import dels productes, però no l’enviament (3,50 €), encara que al moment de la compra tingueres l’enviament gratuït. És necessari que el producte estiga en perfecte estat, al seu embalatge original, precintat si n’és el cas i sense marques d’ús.

Si la devolució es déu a que el producte té alguna tara o defecte o difereix en color o tamany respecte al sol·licitat, s’entendrà como un error per la nostra part. Escriu-nos en un termini màxim de 24 hores des de la recepció de la comanda a info@duestasses.com i et canviarem el producte per un nou sense cap cost addicional per a tu.

Els dolços (bombons) NO admeten devolucions ni canvis per mesures de seguretat i higiene.

FORMES DE PAGAMENT

A duestasses acceptem les següents formes de pagament:

Transferència bancària

Si tries pagar mitjançant transferència, en el moment de la confirmació de la comanda, rebràs un email amb el número de compte en el que hauràs d’efectuar l’ingrés i les instruccions per a realitzar el pagament correctament. Una vegada els diners arriben al nostre compte, enviarem la comanda. Has de tenir en compte que aquest procés no és immediat i que el temps d’espera fins que rebes allò que has comprat pot demorar-se entre 48 i 72 hores més respecte al temps d’espera mitjana.

Després de la confirmació de la comanda disposes de 3 dias per fer la transferència. Passat aquest temps, entendrem que has canviat d’opinió i procedirem a anul·lar la comanda.

Targeta de crèdit

Si tries pagar utilitzant la teua targeta, el cobrament es farà a través de la passarel·la de pagament segur Redsys. Aquesta passarel·la té la seua pròpia política de privacitat i a duestasses no ens quedem cap dada bancària que Redsys et sol·licite. Una vegada estiga fet el pagament, seràs reconduït a la nostra web.

Bizum

El pagament amb Bizum és una manera senzilla i còmoda on duestasses no emmagatzema cap dada vinculada al compte bancari o targeta associada. Les instruccions per a fer el pagament a través d’aquest mètode es poden consultar al següent enllaç: Com pagar a un comerç online.

Paypal

Si tries aquesta opció com a mètode de pagament, se te redirigirà automàticament a la pàgina web de PayPal perquè pugues realitzar el pagament amb el teu crèdit PayPal o la teua targeta de crèdit. La comanda finalitza quan es confirma a la nostra pàgina web duestasses.com

duestasses © 2024

Tots els drets reservats

VOLS UN REGALET?

duestasses
Apunta’t al CLUB DUESTASSES i rep un 10% DE DESCOMPTE per a la teua pròxima comanda 🎉

VOLS UN REGALET?

close slider

    duestasses