Avís legal i política de privacitat - duestasses

Search

Avís legal i política de privacitat

A continuació es detalla:

  1. Avís legal
  2. Política de privacitat

AVÍS LEGAL

Identitat del responsable dels tractaments

Nom comercial: duestasses
Denominació social: DUESTASSES CB
Adreça social: Carrer Olivaret, 11, 03108, La Torre de les Maçanes (Alacant)
NIF: E42698803
e-mail: info@duestasses.com

Política de privacitat

De conformitat amb el que disposa con la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la seua normativa de desenvolupament, el responsable de duestasses.com , en compliment del que disposa l’art. 5 i 6 de la LOPD, informa a tots els usuaris de duestasses.com que faciliten les seues dades personals, que aquestes seran incorporades a un fitxer automatitzat que s’utilitzarà únicament per a les finalitats descrites al formulari o contracte corresponent.

Recollida, finalitat i tractament de les dades

duestasses informa als usuaris de que la finalitat del tractament de les dades recaptats mitjançant el consentiment de l’interessat a l’omplir i enviar el formulari i marcar la casella acceptant-ne la Política de Privacitat o marcar la casilla d’acceptació per a l’enviament d’informació de caràcter comercial, contempla: l’atenció de sol·licituds realitzades pels usuaris a través del formulari de contacte, la inclusió a l’agenda de contactes quan l’usuari exprese el consentiment de rebre la newsletter amb les novetats i promocions de duestasses i la gestió de la relació comercial al realitzar una compra.
Totes les dades sol·licitades a través de duestasses.com són obligatòries, ja que són necessàries per a la prestació d’un servei òptim a l’usuari. En cas de que no siguen facilitades totes les dades, duestasses no garanteix que la informació i serveis facilitats siguen completament ajustats a les seues necessitats.

Comunicació de dades a tercers

duestasses informa i garanteix expressament als usuaris que les seues dades personals no seran cedits en cap cas a terceres companyies, i que sempre que anara a realitzar-se algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia, es sol·licitaria el consentiment exprés, informat, i inequívoc per part dels titulars.

Seguretat de les dades

duestasses utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades a la indústria, com ara firewalls, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l’objectiu d’evitar l’accés no autoritzat a les dades. Per aconseguir aquests fins, l’usuario/client accepta que el prestador obtinga dades per a efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés.

Adreces IP

Els servidors del lloc web podran detectar de manera automàtica la direcció IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una direcció IP és un número assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d’obtenir medicions únicament estadístiques que permetin conèixer el nombre d’impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als serveis web, l’ordre de visites, el punt d’accés, etc.

Drets dels usuaris

La Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal concedeix als interessats la possibilitat d’exercir una sèrie de drets relacionats amb el tractament de les seus dades personals. Els usuaris podran exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord amb el que preveu la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals. Per a fer ús de l’exercici d’aquests drets, l’usuari haurà de dirigir-se mitjançant comunicació escrita, aportant documentació que acredite la seua identitat (DNI o passaport), a la següent direcció:

duestasses
Carrer Olivaret, 11
03108 La Torre de les Maçanes (Alacant)

o mitjançant correu electrònic a:
info@duestasses.com

Aquesta comunicació haurà de reflectir la següent informació:

  • Nom i cognoms de l’usuari
  • Petició de sol·licitud
  • Adreça
  • Dades acreditatives

L’exercici de drets haurà de ser realitzat pel mateix usuari. No obstant, podran ser executats per una persona autoritzada com representant legal de l’autoritzat. En aquest cas, s’haurà d’aportar la documentació que acredite aquesta representació de l’interessat.

duestasses © 2024

Tots els drets reservats

VOLS UN REGALET?

duestasses
Apunta’t al CLUB DUESTASSES i rep un 10% DE DESCOMPTE per a la teua pròxima comanda 🎉

VOLS UN REGALET?

close slider

    duestasses