Com molts sabeu, vivim i treballem a La Torre de les Maçanes, un xicotet poble de l’interior d’Alacant de poc més de 700 habitants. Quan vam començar en aquest projecte, era un dels nostres objectius, poder fer vida des d’ací.

Al gener de 2020, vam trobar un local al poble que cobria les nostres necessitats en quant a espai i ubicació. Era un local de quasi 200 metres quadrats, prou vell i deteriorat, però al qual li vam fer un llavat de cara i vam tirar endavant. Pareixia perfecte per a nosaltres, però va arribar la temporada de pluges i ens plovia dins, ens entrava aire per les finestres, se’ns inundava tot… 😓 Amb il·lusió, vam anar reparant algunes coses per poder seguir i al novembre de 2023, després de tot el que havíem lluitat i invertit per a estar allí, ens va arribar un burofax de l’ama del local on ens dia que el 28 de febrer del 2024, ens n’havíem d’anar 😔

Portem des d’eixe dia com a bojos buscant un altre local, però en un poble com aquest, les opcions no són moltes i necessitem un lloc amb bones dimensions, encara que com sabem que és difícil trobar una cosa tan gran, ens tocarà adaptar-nos al que haja i per això hem de reduir l’estoc. No ens plantegem anar-nos-en d’ací, pot paréixer extrany vist des de fora, però nosaltres no concebem duestasses d’una altra manera i seguirem lluitant el que faça falta per treballar en un entorn rural 💪

Per ara una empresa del nostre poble que té lloc al seu magatzem, ens ha oferit un trosset per a guardar les nostres coses mentre trobem un nou lloc 😅

Estem molt agraïts de que aquesta família ens haja donat un cop de mà quan més ho necessitàvem. Si tu també vols posar el teu granet d’arena, ho pots fer des de casa, ajudant-nos a buidar el taller, i per a que siga més fàcil, hem deixat tota la web amb descomptes, perquè com hem dit des del primer dia, tota pedra fa paret 💪

Ens hem proposat una data límit en la que pensem que serem capaços de trobar i acondicionar un nou espai de treball i, per això, si fas ara la comanda, voràs que al triar la data de lliurament, alguns dies no es podran seleccionar. No patisques perquè ens estem organitzant per a tindre-ho tot llest el més prompte possible i t’assegurem que trobarem la manera de produir totes les comandes per a que arriben a temps.

Deixa un comentari