Novembre ha arribat i, com cada any, tots esperem ansiosos eixos descomptes que ens porta el ja tradicional Black Friday 😉
Des de l’any passat portem uns mesos molt roïns, estan pujant les hipoteques, la factura de la llum, el preu dels aliments, la gasolina… tot menys els sous 😓

Nosaltres vam nàixer, com molts sabeu, amb l’ajuda d’un Verkami on van participar 90 persones que ens van donar suport per a que començàrem a produir tasses en valencià. Pas a pas vam anar millorant i afegint nous productes i 5 anys després, seguim amb la mateixa il·lusió que el primer dia.

Quan posem les notícies només parlen de coses roïnes, de l’IPC, de l’euríbor, de la inflació, de les guerres… estem en el mateix punt que just fa un any, o pitjor.

Tot i que no volem ser repetitius, creem que val la pena tornar a ser-ho i que sàpigues que enguany ens plantem de nou. Ens neguem un any més a pujar els preus, encara que els nostres proveïdors sí que ho estan fent. Nosaltres no volem formar part d’eixa inflació desmesurada, perquè en aquestes dates tan especials que s’apropen, tots deuríem poder fer un regal a les persones que estimem sense que es convertisca en un privilegi que només poden assumir uns pocs 😊

Per això, tornem a desinflar els preus i tindrem tota la web amb descomptes durant els mesos de novembre i desembre.

Per a nosaltres, sent una empresa tan xicoteta, no serà gens fàcil i potser tindrem pèrdues, però com diem en una de les nostres samarretes, “ja plorarem demà” i com volem seguir mínim un any més al teu costat, creem que és la nostra obligació com a marca 💪

Que enguany no es quede ningú sense regal i puguem ajudar a dibuixar somriures en les cares de les persones que estimem 🥰

Gràcies per seguir al nostre costat.

Deixa un comentari