Era desembre de 2018 i dues persones de poble començaven una aventura en la que posaven totes les seues ganes i il·lusió ☕☕
Eixa aventura es transformava en una cosa més seriosa a principis de 2019 i quatre anys i mig després, podríem contar moltes coses que han passat, anècdotes, una pandèmia, treball, esforç, alegries i sobretot agraïment. Un agraïment infinit a totes i tots els que confieu en nosaltres i ens doneu suport per a seguir, almenys, quatre anys i mig més 🥰

Però ens hem donat compte, que en tot aquest temps no hem parat, no hem descansat, no hem tingut dies per a nosaltres. En el transcurs d’estos anys, les dues persones que van començar duestasses, s’han tranformat en una tasseta més i, per això vos volem contar que ens agafem unes mini vacances per a carregar piles i per a disfrutar amb la nostra tasseta d’uns dies en família, sense pensar en res més 👪

Del 14 al 21 d’agost no realitzarem enviaments i l’atenció al client estarà baix mínims. Es quedarà una persona encarregada de seguir atenent-vos per si teniu alguna consulta molt urgent, però vos recomanem que ho feu per email, aixina serà més fàcil de gestionar per a nosaltres quan tornem el dimarts 22 📄

No et volem deixar tirat i volem agrair-te el fet d’estar ací, per això, si fas una comanda durant aquesta setmana, tindràs un 15% de DESCOMPTE ja aplicat a tots els productes de la web, però recorda que el lliurament tornarà a estar disponible a partir del dimecres 23 d’agost 📦

O, més fàcil encara, com que a l’hora de fer la comanda hauràs de triar el dia de lliurament utilitzant un xicotet calendari 📅 que hem afegit, si tu també eres un dels afortunats que està de vacances, et deixem que tries el dia que vulgues rebre el paquet per assegurar-te que estaràs a casa. D’aquesta manera ja no tens excusa per fer-te eixe regalet que estaves desitjant 😎

Ens veiem el 22 d’agost amb les piles a tope 💪, però no t’oblides de fer la teua comanda aquesta setmana i aprofita el DESCOMPTE que t’hem preparat 🥳

Deixa un comentari