Portem molts mesos esoltant parlar de la inflació, una paraula que, en alguns casos, no sabíem ni que existia 🤔

Des de fa un temps tots els nostres proveïdors ens han anat pujant els preus de la llum, dels enviaments, dels productes…💸 Però venim a contar-te que nosaltres, fent un gran esforç, volem ser eixe esclavó de la cadena que es trenca, perquè algú s’ha de sacrificar 💪 Per això no volem pujar els preus, és més, volem baixar-los.

Serà una època difícil perquè per a nosaltres suposa un gran esforç, però pensem que hem de fer aquest sacrifici per poder seguir oferint regals que fan somriure i estar ací també l’any que ve i tots els que vinguen 🥰 Per aquest motiu, trobaràs els nostres productes encara més barats durant els mesos de novembre i desembre 🙌

Creem que és el més correcte i com a marca és la nostra responsabilitat fer tot el que està a les nostres mans per tal que vos afecte el mínim possible i alleujar un poquet aquesta situació.

Hem d’estar en les bones i en les roïnes i per a fer-ho hem de pensar en el més important, en vosaltres, les nostres clientes i clients, que sou la família duestasses, perquè sense vosaltres no existiríem. Aixina que ací estem per a sacrificar-nos, perquè com tots sabem, el més important és la família ❤

Gràcies per seguir al nostre costat.

Deixa un comentari