*Planter de petunia esgotat.

Aquest és un mes especial per a nosaltres ja que el dia 5 de Juny és el dia del medi ambient.

Tot i que la problemàtica mediambiental encara marca les nostres vides, anem pel bon camí: al taller de duestasses cada vegada hi ha menys plàstics, generem menys residus i tenim una metodologia de producció baix demanda que ajuda a la sostenibilitat. 

Des dels inicis ens hem sumat a la producció sostenible, evitant els plàstics i a dia d’avui podem dir que ho estem aconseguint! Estem aconseguint ser la marca “0 plàstic” que ens varem proposar: quan compres un producte al nostre web, te’l prepararem amb molt d’amor i arriba a ta casa sense cap tipus de plàstic al seu embolcall. En les teues mans està donar una segona oportunitat al paquet o reciclar-lo, ja saps que “tota pedra fa paret”. 

Volem seguir millorant, reduint els productes contaminants i creant consciència social, per aquest motiu hem preparat algunes sorpreses que us encantaran!

Allà va la primera sorpresa! 

Hem creat un nou i fantàstic disseny, que trobaràs en bossa i samarreta en el que mostraràs la teua estima cap a la terreta.

  • Tassa “Terreta”

    El preu original era: 12,95 €.El preu actual és: 11,66 €.
    Afegeix a la cistella
  • Bossa de tela “Terreta”

    El preu original era: 12,95 €.El preu actual és: 11,66 €.
    Afegeix a la cistella

Vols més? Doncs allà va!

A partir d’avui i fins a fi d’existències, per compres iguals o superior a 30€ tens l’enviament gratuït i et regalem el planter d’una petúnia que podràs germinar a casa, veure-la créixer i florir! 

regal-petunia

Podràs esperar per saber quines són les altres sorpreses?

Deixa un comentari