Novembre és un mes carregat d’ofertes i promocions i, per això, estrenem els dies duestasses, amb descomptes exclusius en samarretes i dessuadores.

Per a celebrar que ja s’aproxima l’hivern, que les temperatures baixen i volem anar calentets i que el Nadal està més prop que lluny, hem posat en oferta totes les dessuadores de la web, perquè si vas a ixir de casa, abriga’t que fa geloreta.

Però això no és tot. Les dessuadores van acompanyades de les samarretes, perquè imagina’t que ara que ve la frescor, ixes un dia al carrer i per a sorpresa de tots, fa dia de Falles. Hauràs de preparar-te a casa abans d’eixir per a poder lluir samarreta.

Ací tens algunes de les dessuadores i samarretes que tenim en oferta

Dessuadores

Samarretes

Així que ja saps, aprofita aquests dies i a cuidar-se!

Deixa un comentari