Hi ha moments en la vida en els que aquesta ens fa parar d’una manera tan dràstica, que ens espanta. Són moments en els que has d’aturar-te, pensar, reflexionar i veure tot el que t’envolta.

Des del passat divendres 13 de març, estem confinats a casa. Ens esperen dies d’estar amb la família, de fer eixes cosetes que teniem pendents i, sobretot, de traure el nostre costat més creatiu per a fer aquesta quarantena més suportable.

Per a duestasses, aquests dies d’aïllament, van a suposar un canvi molt gran en la manera de treballar però, ens permetrà estar més temps en contacte amb tots vosaltres i oferir-vos altres tipus de continguts, que farà que estiguem un poc menys pendents de tantes notícies roïnes.

Com que estem segurs de que #totaniràbé, volem transmetre eixa calma i eixa serenitat que és tan necessària ara mateix i estem preparant contingut per a les nostres xarxes socials, que de segur et traurà un somriure.

Deixa un comentari