Per a duestasses, els repartidors i els treballadors que fan possible que els nostres paquets arriben a les vostres cases són, junt a totes i tots vosaltres, el més important. Per això, enviarem totes les vostres comandes quan finalitze la quarantena. És una decisió molt difícil, però creem que és la nostra responsabilitat com a marca respectar aquest temps de confinament i, que les empreses de transport estiguen en actiu per a enviar únicament productes de primera necessitat. Esperem que quan tot açò passe, vos tinguem a vosaltres, perquè vos necessitarem més que mai.

El web seguirà actiu i nosaltres seguirem treballant cada dia des de casa per a fer-vos l’espera més amena. Premiarem a tot aquell que incloga almenys una samarreta en la seua comanda, amb l’enviament gratuït després de la quarantena.

Estem segurs que posant tots de la nostra part i complint les mesures que ens han indicat, molt prompte tot tornarà a la normalitat.
Moltíssimes gràcies per estar ací i per la vostra comprensió.

#joemquedeacasa
L’equip de duestasses.

Últimes samarretes

Deixa un comentari