Diuen que l’amor meneja muntanyes i que cada dia has d’enamorar a la teua parella. També diuen que l’amor l’has de demostrar amb les xicotetes coses de la vida. Nosaltres, a duestasses, volem posar-t’ho fàcil. Volem celebrar Sant Valentí amb tu i que tingues el regal perfecte per a sorprendre aquest dia tan especial.

Els dissenys que més s’adapten a tu

“Et vull més que a un bon cagar” és el disseny que hem triat per a declarar l’amor de manera universal, per a expressar quant vols a la teua parella. Conta la història que a un xic al que li costava fer de ventre, la novia li va preguntar: “Quant em vols?” i ell li va contestar: “Et vull més que a un bon cagar”. Immediatament ella va trencar amb ell i, al poc temps, va ser ella la que va patir les conseqüències de no poder fer de ventre. Aleshores va pensar: “Sí que em volia, sí”, i va entendre la mesura del seu amor. Per a nosaltres, no hi ha major forma de mesurar-ho que amb aquesta dita.

Però, potser estàs boig o boja per la teua parella i l’únic que vols és que tothom ho sàpiga. Per a tu també tenim un disseny especial que pots plasmar en tots els productes. Dessuadora, tassa, bossa, polsera… el més difícil serà triar on vols lluir-ho!

Et deixem alguns dels productes

 

Deixa un comentari