*Actualització 26/12/2019: Calcetins esgotats

El Nadal ha arribat. Ha arribat l’època més màgica de l’any. Les famílies es reunixen, quasi sempre al voltant d’una taula plena de menjar i molts dolços. Arriba el moment de donar els regals i a duestasses no volem que et quedes sense sorprendre als teus familiars i amics. Enguany serà més fàcil encertar amb els regals de Nadal, triant d’entre tota la varietat de productes. Tasses, bosses, coixins, samarretes… Els teus regals de Nadal enguany poden ser diferents i originals, regala somriures, tradició i records, perquè els productes de duestasses estan fets per a emocionar.

Els regals de Nadal amb sorpresa

Aquest any tindre els regals a punt és ben fàcil. Fes la compra online còmodament i rep-la a casa. A més, a partir de 30€ de compra, les despeses d’enviament són gratuïtes.

regals de nadal a duestasses
Regal exclusiu per compres superiors a 35€

Sabem que enguany, t’has portat de categoria! Per això, si vols tindre el calcetí exclusiu d’aquestos Nadals i que el Pare Noel te l’òmpliga de llepolies, només has de fer una compra superior a 35€ a la botiga online. T’enviarem el calcetí junt a la teua comanda per a que el lluïsques al raconet preferit de ta casa. Però dona’t pressa, perquè aquestos calcetins són una edició limitada i els regalarem fins esgotar existències.

Regals per a qualsevol ocasió

El Nadal està creat per a compartir il·lusió i envoltar-te de bona companyia. En aquesta època són molt típics els regals d’amic invisible, i a duestasses segur que trobes el regal perfecte per a traure-li un somriure a la teua amiga o amic.

Pega-li una ullada a la tenda, perquè estem segurs de que trobaràs l’expressió que més identifica a eixa persona a la que vols fer-li el regal.

Deixa un comentari