Ha arribat el dia de l’any que estaves esperant. El Black Friday, o com a nosaltres ens agrada dir, Divendres Negre, ve carregat d’ofertes i promocions a duestasses. A partir del divendres 29 de novembre i durant aquest cap de setmana, trobaràs una gran varietat de productes amb un 20% de descompte.

Aprofita les ofertes que hem preparat!

Bosses, tasses, samarretes… els productes de duestasses a preu d’escàndol només aquest cap de setmana. Avança’t als regals de Nadal, el regal de l’amic invisible o eixe compromís del que no te’n pots lliurar i sorprén amb algun dels articles amb frases valencianes de la Terreta.

Regala somriures, tradició i records, perquè els productes de duestasses estan fets per a emocionar.

Et deixem alguns dels productes que tenim en oferta

Aquest Black Friday no ho dubtes i regala duestasses.

Deixa un comentari