Conta la història que, després de morir en una mascletà per un error de seguretat, una fallera torna a la vida en forma de zombi i amb ganes de venjança. L’única manera possible de calmar la seua ira, serà cuinant-li una paella amb cinc ingredients. Aquests ingredients estan ocults dins d’una baralla molt peculiar: la del joc de cartes valencià, “La Fallera Calavera”.

Els jocs de cartes de La Fallera Calavera

Enric Aguilar va llançar l’any 2014, amb ajuda d’una campanya de Verkami, aquest exitós joc, que ja compta amb més de 30.000 unitats venudes. Actualment s’està comercialitzant la vuitena edició. L’any 2015, apareix l’expansió La Fallera Calavera 2: els ingredients de la discòrdia, que incloïa noves cartes de personatges i ingredients prohibits. El 9 de desembre d’aquest any, ixirà a la venda la segona expansió del joc, La Fallera Calavera 3: més enllà de la paella. Aquesta última expansió, tindrà un tauler que convertirà el joc original en una nova experiència per a tots els que ja han jugat.

Al següent curtmetratge, pots conéixer la història animada del joc.

Productes oficials a duestasses

Des del 29 d’octubre del 2019, a duestasses ens encarregarem d’oferir-te el merxandatge oficial. Per començar, hem llançat una xicoteta col·lecció de tasses, que de moment naix amb 4 personatges, i que anirà ampliant-se amb el temps. També tenim la bossa amb el logo per a guardar els teus jocs, la motxilla que t’acompanyarà a qualsevol lloc i la polsera de La Fallera Calavera.

 • tassa la fallera calavera

  Tassa #1 “La Fallera Calavera”

  El preu original era: 12,95 €.El preu actual és: 10,36 €.
  Afegeix a la cistella
 • tassa bellea del moc

  Tassa #2 “La Bellea del Moc”

  El preu original era: 12,95 €.El preu actual és: 10,36 €.
  Afegeix a la cistella
 • tassa reina de les festes de castelló

  Tassa #3 “Reina de les festes de Castelló”

  El preu original era: 12,95 €.El preu actual és: 10,36 €.
  Afegeix a la cistella
 • tassa monleometes

  Tassa #4 “Monleonetes”

  El preu original era: 12,95 €.El preu actual és: 10,36 €.
  Afegeix a la cistella
 • bossa tela la fallera calavera

  Bossa de tela “La Fallera Calavera”

  El preu original era: 12,95 €.El preu actual és: 10,36 €.
  Afegeix a la cistella

A duestasses volem oferir-te tot el que està relacionat amb aquesta zombi valenciana i, per això, a la nostra botiga online, a més dels productes de merxandatge, també trobaràs el joc de cartes original i l’expansió.

A més dels productes oficials de La Fallera, a duestasses podràs trobar altres regals originals amb frases i dites típiques de La Terreta.

Recorda que pots trobar-nos i seguir totes les novetats que anirem publicant, a les nostres xarxes socials.

Deixa un comentari