El passat dilluns 5 d’agost, Alicante Plaza va vindre a fer-nos un xicotet reportatge per ensenyar el que fem al taller. Va ser una breu entrevista en la que explicàrem com vam nàixer, els objectius que ja hem complit i tot el que ens queda per fer.

Com ja sabeu, des de principis del mes de juliol, vam traslladar el taller a la xicoteta localitat de La Torre de les Maçanes, un dels objectius que teniem marcats quan ens embarcàrem en aquesta aventura a finals de 2018.

Alicante Plaza s’interessa pels valors que oferim

A l’entrevista parlem d’un dels valors més importants de la marca, la sostenibilitat del medi ambient. Com ja vam parlar en aquesta altra entrada, per a nosaltres és imprescindible oferir productes sostenibles i, a més, enviar tots els nostres paquets lliures de plàstics.

Les expressions i refranys en valencià estan quedant oblidats i amb els productes que oferim a duestasses, volem intentar mantenir-los i que es seguisquen utilitzant al nostre dia a dia.

Parlem de les samarretes

L’últim projecte en el que ens hem embarcat, és en la creació de samarretes amb un parell de dissenys que ja estan a la venda en bossa, tassa o motxilla. Hem triat els dos que més èxit estan tenint per començar amb aquesta nova línia en duestasses. Al reportatge de Alicante Plaza, parlem també d’un futur llançament de dessuadores per a finals d’aquest any. Però no serà l’única sorpresa. A principis de tardor tindrem novetats molt interessants que revelarem pròximament.

Si vols llegir el reportatge complet, veure alguna fotografia del nostre taller i posar-nos cara, ho pots fer al següent enllaç.

I si vols estar al dia de totes les nostres novetats, no t’oblides de subscriure’t al nostre buttletí. També ens pots seguir a les xarxes sociales o escriure’ns un email des de la pestanya de contacte. T’animes?

Una resposta a «Alicante Plaza ve a conéixer duestasses al nostre taller»

Deixa un comentari