Recentment, el taller de duestasses va ser visitat per la televisió valenciana. À punt va vindre a fer-nos una visita i ens va entrevistar perquè explicàrem en què consistia la nostra marca.

Al vídeo, que va ser emitit a À Punt directe el passat divendres 7 de juny, es va poder veure una xicoteta mostra del treball que fem. Aquesta aventura va nàixer a finals del passat any, com molts sabeu, gràcies al suport dels mecenes que van confiar en nosaltres, durant la campanya de Verkami. Després d’una espenta, ens vam llançar al mercat i vam anar ampliant-ne l’oferta de productes. Actualment contem amb més de 20 dissenys i una gran varietat d’objectes on estan plasmats.

À Punt es fa eco de les expressions i dites valencianes més populars

Les expressions i dites valencianes estan més vives que mai. Eixa herència oral que hem anat aprenent a casa, de la mà dels nostres pares i iaios, és el que volem transmetre mitjançant els productes que fem al nostre taller. Volem que tota la gent jove es senta orgullosa d’eixes expressions tan nostres. Per això oferim una gama de productes apta per a tots els públics.

Una de les coses que vam voler explicar al reportatge d’À Punt, va ser la importància de reduir el plàstic durant el nostre dia a dia. Nosaltres volem contribuir a xicoteta escala, ja siga oferint alternatives amb productes sostenibles i reutilitzables, com enviant totes les comandes que ens feu, sense cap tipus de plàstic.

Per als que no vau poder veure el reportatge, vos el deixem per ací. Coneixereu qui està darrere d’aquesta aventura i ens posareu cara.

 

Si vols estar al dia de totes les novetats de duestasses, no t’oblides de seguir-nos a les xarxes socials. A més, si et subscrius al nostre butlletí seràs el primer en assabentar-te de tot!

Deixa un comentari