Busques regals de comunió originals? Cada vegada és més difícil pensar què regalar als convidats de la comunió del teu fill o filla. A duestasses t’oferim una gran varietat de productes amb frases i dites típiques valencianes per a deixar bocabadats als teus convidats.

Regals de comunió per a tots els gustos

Entre la varietat de productes, si et decantes per fer un detall senzill, et proposem les polseres amb expressions valencianes. “Coneixement!”, “Això ho pague jo”, “Xé què bo!”, i moltes més que pots trobar ací.

Les bosses de tela també són una opció de regals de comunió. A més de fer un regal original, estaràs fent un regal pràctic i conscienciat amb el medi ambient. Pots triar entre tota la varietat de dites i elegir per a cada convidat la que més el represente, de segur que no falles!

Taula dolça per a la comunió

A duestasses trobaràs tasses de ceràmica amb frases valencianes de tot tipus que podràs triar per a fer els regals de comunió o per a utilitzar-les al convit.

Les tasses són molt bona opció per a posar-les a la taula dolça plenes de llepolies i dolços, ja que després te les podràs portar a casa i gastar-les per fer-te el cafenet del matí.

Regals per a altres tipus d’esdeveniments

A la nostra botiga online pots fer-te amb els productes que necessites per al teu esdeveniment, ja siga una comunió, una boda o un bateig. Tria els productes en valencià i fes que l’ocasió siga encara més especial. De segur que eres l’enveja de la contornada!

No t’oblides de seguir-nos a les xarxes socials per estar al dia de totes les nostres novetats.

Deixa un comentari