Actualment estem ocasionant un canvi sobre el medi ambient i la majoria de vegades, no hi som conscients. El plàstic està present en tots els aspectes de la nostra vida. Per exemple, quan guardem sobres de menjar en paper film, quan comprem un producte precintat o al buit, quan paguem per un parell de bosses al súper per guardar la compra…

Duestasses i el medi ambient

Duestasses ha nascut en un moment en el que el problema que està patint el medi ambient, va en augment. Per això, creem que és hora d’actuar. El lema que ens ha acompanyat durant la nostra campanya ha estat “Tota pedra fa paret”. Aquesta és una frase que ara ens ve que ni pintada. Perquè si tots contribuïm a reduir el plàstic que consumim, per poqueta quantitat que siga, li estarem fent un favor enorme al medi ambient.

Els nostres envasos no danyen el medi ambient

Nosaltres ens hem proposat ser una marca “0 plàstic” i respectuosa amb el medi ambient. Per això, cada vegada que compres un producte a través del nostre web, te’l prepararem amb molt d’amor i arribarà a ta casa sense cap tipus de plàstic al seu embolcall. Volem que pugues donar-li una segona oportunitat al paquet, ja siga utilitzant-lo per enviar alguna cosa o per emmagatzemar-ne d’altres. Sabem que, moltes vegades, aquests paquets ens molesten i no ens són d’utilitat, per això, si és el teu cas, no et preocupes. Els nostres paquets estan fets perquè pugues reciclar l’embolcall directament al contenidor blau. Tant la caixa com el que hi ha dins i la cinta adhesiva, estan fetes de materials reciclables.

Volem anar millorant i tractar d’utilitzar la menor quantitat de productes nocius per al medi ambient. Posant la nostra pedreta, estem contribuïnt. I tu, t’has passat ja al canvi?

Deixa un comentari